Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igen!   Igen kedves sporttársak!

A jelentkezéskor leróvandó vizitdíj valóban magasabb az MTSZ igazolt tagjainak.  

Miért? Csak.!       Mivel az elmúlt 20 (1987 - 1995 között) évben mindenben rászolgált a nevezett szervezet arra, hogy ezt az álláspontot képviseljem. Akit ez a kialakult helyzet mélyebben érdekel, nyugodtan keressen meg (telefon, email), annak elmesélem, hogy miért. Higgyétek el, szerintem (mások szerint is) teljesen jogos az álláspontom. Egyébként aki nem ért egyet véleményemmel, nem kell jelentkeznie a rajtban. Eddig egyetlen sporttárs volt aki "bevallotta", hogy tagja annak a szervezetnek, de a pénztárnál Ő is inkább visszavonta a dicsekvését.        Megértem.      Én is letagadnám, hogy oda tartozom. Nem tartom dicsérendőnek ezt a szervezetet, mint ahogy a rajtban azok a kevesek(??) meg is tagadják. Ha megismeritek a miért okát, biztosan keveslitek majd a különbséget forintban...

A túrán mindenkit szívesen látok, főleg akik nem a "leszólás" céljából vesz részt rajta, hanem szeretné magát jól érezni egy "majd legrégibb" szervezésű, jó útvonalvezetésű túrán.

Ha valaki szponzorálni szeretne, keressen meg, tudok szálláshelyet, ebédet, fürdőszobát, az útvonalon végigszallagozást, öntött jelvényt, teherhordó serpát, minden indulónak negyvenlapos színes útvonal-füzetet,  csokikát, haboskávét nyújtani, (de most csak erre telik) . . .

Az alábbiak csak az egyeseknek szólnak, kérem ne vegye senki sem magára  . . .     

Aki nem bírja a távot legyalogolni, a rajtban szóljon, annak szívesen átadom ott a kitűzőt, ne legyen nehéz az utolsó párszáz méter . . .  

Igaz, hogy az 50-esek NEM KAPNAK  oklevelet, de megoldjuk . . .  

Azt nem tudom ígérni, hogy ha esik az eső, akkor is kint fogok állni a szabadban a pad mellett, mert annyi eszem azért van, hogy . . . 

Akinek a célban nem elég, hogy egy kézfogással adom át a jól megérdemelt kitűzőt, szóljon. Őt még külön meg is fogom simogatni, ha igényli . . . 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

etelekovacs@gmail.com

(Schmidt Attila, 2011.05.04 23:01)

Kedves Szervező!
Hetek óta készülök erra a túrára, mert nem tudok elmenni a k100-ra idén.
Miután elolvastam ezt a "bemutatkozást" alaposan elvette a kedvem az egésztől.
Nem tudom hány éves lehet, de egy sértődött óvodás szintén van ez a hozzászólás.
Kovács Etele

irottko@freemail.hu

(Szabó László Attila , 2010.07.23 19:28)

MTSZ tagságomat büszkén vállalom. További sok sikert kívánok túrád rendezéséhez. Egyszer már én is voltam rajta ( kb.1994-ben vagy az azt követő évben ) de nem emlékszem, hogy ekkora gondod lett volna a szervezettel. Ugy hallom egyébként, hogy pályáztál a főtitkári posztra, talán mivel erről lemaradtál, ezért vagy ilyen szomorú?

Béke Veled!


SzLA

Kiskunfélegyháza

(Kurucz Zoltán, 2010.04.27 14:47)

Vagy szeretetből csinálunk valamit vagy sehogy! Az efféle szövegekre semmi szükség. Ugyan emgem nem érdekel, mert mindenképp elmegyek! A k100-ra nagyon jó felkészülésnek ígérkezik. Csak nehogy a lelkes túrázóknak kedvét vegye ez a pár sor. :)
Szép utat mindenkinek!

kefe@freemail.hu

(Kelemen Ferenc, 2010.02.17 09:26)

Kedves rendező!

Egyetértek az előttem szólóval: nagyon örülünk, hogy újra felvállalod ennek a nagy tradiciójú túrának a rendezését, de ahogy részt venni sem "leszólás céljából" kell, úgy rendezni sem sértődöttségből! Egy ilyen negatív és barátságtalan ismertetés után szerinted olyan sok embernek megjön a kedve ehhez -a valószínűleg egyébként szép- túrához? Kicsit olyan ez az egész, mintha szívességet tennél a világnak azzal, hogy megrendezed... Valahol egyébként persze azt is teszel, de azért ez az arrogáns, mindenkit leszóló szöveg nem biztos, hogy nagyon szimpatikus...

tamas.demeter@index.hu

(Demeter Tamas, 2009.04.21 11:34)

Kedves szervezo, en nem tudok semmit az elozmenyekrol, de a honlapon olvashato bemutatkozo szoveg es ez a vizitdijas szosszenet szamomra szomoru. azt gondolnam, hogy ez a tura az elmenyrol szol, igy a "hirdetotablan" is erdemes volna pozitiv dolgokat megjeleniteni. talan tobb szponzor jelentkezne.